Uređena kuća s bazenom i velikom okućnicom useljiva odmah

Cijena: €612.000 ≈4.651.200 kn

Detalji

Cijena po kvadratu €2.147,37
Površina285 m2
Broj soba5
Broj kupaonica5
Godina izgradnje2015
Parking
Opis
Srinjine, turistički objekt, kuća površine 285m2, zemljište-parcela od 2.130 m2. Ukupno je 5 soba, 5 kupaonica, 2 pomoćna wc-a, vanjska ljetna kuhinja sa pripadajućom zatvorenom terasom i grilom.
U prizemlju kuće je jedan, zasebnim ulazom podvojen, jednosobni apartman koji služi kao wellness prostor, garaža i skladišni prostor. Na prvom i drugom katu je dvoetažni četverosobni stan sa 4 kupaonice i jednim pomoćnim vc-om.
Bazen veličine 30m2, vanjski whirlpool i sunčalište.
Ljepo uređena okućnica sa vanjskom saunom i još jedan bazen veličine cca 8m2. Cjelokupna je parcela uređena, hortikulturno opremljena i ograđena. Prednji dio kuće je ograđen betonsko-željenom ogradom a ostatak suhozidima kojih ima ukupno nešto preko 250m. Kuća je izgrađena prema projektu i posjeduje svu dokumentaciju - uporabnu dozvolu. Energetski je certificirana kao A. Cjelokupna je parcela osvjetljenja, čak i šuma. Kuća ima alarm, senzore pokreta i kamere.
Građena je 2012.godine i nije potrebno nikakvo dodatno ulaganje iako površina zemljišta i koncepcija dozvoljavaju dodatnu izgradnju i unaprjeđenje. Kuća je izvorno građena za življenje ali je idealna i za bavljenje turizmom. Izvrsno je pozicionirana i infrastrukturno opremljena, struja, voda i telefon. Ispred i iza kuće nije dozvoljena gradnja pa nije moguća smetnja izgradnjom drugih objekata.
Useljiva odmah.
Kupac plaća agencijsku proviziju.
www.mediteran-gold.com
Karta


I ovo bi vas moglo zanimati