Auto oglasnik Nova i rabljena vozila


Scirocco - osvaja na prvi pogled!

Volkswagen Scirocco 2.0. TDI, R line

€19.900 ≈151.240 kn

BMW M-trica ;)

BMW 320d Xdrive M paket automatik

€41.447 ≈315.000 kn

THULE krovni nosači

Web shop ponuda krovnih nosača THULE sa brzom i povoljnom dostavom!
Pogledaj više »
Slika Napokon! Mlađi od 24 smiju voziti automobile jače od 80kw!

Napokon! Mlađi od 24 smiju voziti automobile jače od 80kw!

Danas, 29.05.2015., službeno je ukinuta zakonska odredba koja je vozačima mlađima od 24 godine branila da voze automobile jače od 80 kW.

Pročitaj više »
Slika Kako prepoznati ukradeni auto?

Kako prepoznati ukradeni auto?

Sumnjivi papiri, brojevi šasije, oštećenja, izmijenjena oprema, svježa boja… sve ovo može upućivati da se radi o ukradenom vozilu. Kupujete li rabljeni automobil, pripazite na neke znakove upozorenja!

Pročitaj više »
Slika Sajam automobila u Beogradu: gledaj i plači

Sajam automobila u Beogradu: gledaj i plači

Mercedes AMG GT, Jaguar F-Type Coupe, BMW X5 M, Land Rover Discovery Sport….ne sramite se ako već puštate suzu, niste jedini. “Mesto na kom muškarci plaču od sreće” slogan je 52. sajma automobila koji upravo završio u Beogradu.

Pročitaj više »
Slika Kako prepoznati lažni oglas?

Kako prepoznati lažni oglas?

Našli ste savršen novi auto po izuzetno povoljnoj cijeni? Ne, našli ste lažni oglas. Kako ih prepoznati i što učiniti?

Pročitaj više »
Slika Tokarenje diskova na vozilu! Nova i jedinstvena usluga u okolici za sve marke vozila

Tokarenje diskova na vozilu! Nova i jedinstvena usluga u okolici za sve marke vozila

Imate probleme s kočnicama? Trese vam papučica kočnice ili volan pri kočenju? Škripe vam kočnice?

Pročitaj više »

Bazzar auto oglasnik

Potraga za rabljenim automobilom može biti stresna i dugotrajna. Kad se odlučite za marku automobila kojeg želite kupiti, svakako provjerite izlazi li uskoro novi model jer to utječe na cijene starih modela. Također, uštedjet ćete vrijeme i sačuvati živce ako znate osnovne smjernice pri potrazi i izboru koje će vam pomoći da sužavate potragu dok ne pronađete idealan rabljeni automobil koji odgovara vašim željama i potrebama. Preporučljivo je da rabljeno vozilo pogledate po danu i sa sobom povedete barem jednu stručnu osobu koja će vam pomoći pri odluci ili vas upozoriti na mnoge korisne detalje. Osobitu pažnju potrebno je obratiti na kilometražu, provjeru vlasništva i ostalih važnih dokumenata poput registracije, servisne knjižice i police osiguranja, očuvanost karoserije i stanje motora. Ukoliko sve izvana djeluje u redu, dogovorite probnu vožnju koja bi trebala trajati dovoljno dugo da se uvjerite u ispravnost svih funkcija. Provjerite rad kočnica, volana, kuplunga i mijenjača, ispravnost svjetala, pokazivača smjera, brisača, grijanja i druge električne opreme. Ako se odlučite za kupnju i potpisivanje ugovora, važno je da u njemu budu navedeni detaljni podaci o vozilu, cijeni i uvjetima plaćanja te dodatne napomene o stanju vozila. Nakon zaključivanja ugovora, stari vlasnik mora odjaviti vozilo, a vi ga registrirati na svoje ime. Rabljena vozila različitih brendova čekaju da ih iz naše bogate ponude izvedete na probnu vožnju, a mi vam želimo da bude uspješna, sigurna i zabavna :)

Pogledaj sve